Přeskočit na hlavní obsah Přeskočit na podmenu

SPÚ

Přeskočit na hlavní obsah

Státní pozemkový úřad obdržel ocenění v Národní ceně kvality

Praha, 27. listopadu 2019 – Státní pozemkový úřad (SPÚ) v letošním roce boduje. Po ocenění za nejlepšího hospodáře roku obdržel další prestižní cenu. V úterý 26. listopadu převzal ústřední ředitel Martin Vrba společně s vedoucí své kanceláře Janou Bártovou certifikát Národní ceny kvality v programu Excelence.

Národní cenu kvality ČR vyhlašuje Ministerstvo průmyslu a obchodu. Kategorie Excelence představuje nejvyšší ocenění udělované v rámci Národních cen kvality. Ocenění je plně harmonizováno s mezinárodním Modelem EFQM Recognised for Excellence. Rada kvality ČR chce tímto způsobem motivovat organizace podnikatelského a veřejného sektoru k využívání moderních nástrojů řízení v praxi. Soutěž je pro firmy a organizace významnou příležitostí k nezávislému hodnocení jejich činností, výstupů a vnitřních procesů. Ty jsou důležité pro dosažení vyšší kvality i větší míry společenské odpovědnosti.

Kompletní procesy fungování našeho úřadu jsme představili v říjnu externímu nezávislému hodnotícímu týmu. Především zpětná vazba, kterou nám Rada kvality ČR během týden poskytne, bude pro nás důležitým nástrojem pro nastavení našich dalších strategických cílů. Ocenění naší práce mne samozřejmě velmi těší, je pro mne určitým potvrzením, že se ubíráme správným směr,“ řekl ústřední ředitel SPÚ Martin Vrba.

Již druhým rokem byla účast v Národní ceně kvality bez poplatku. Prestižní ocenění v 19. ročníku Národní ceny kvality si zástupci SPÚ převzali ve Španělském sále Pražského hradu.

Odkaz na tiskovou zprávu k ocenění Neplejtvák roku 2019: https://www.spucr.cz/tiskovy-servis/tiskove-zpravy/statni-pozemkovy-urad-obdrzel-titul-nejlepsiho-hospodare-roku.html

 

Kontakt pro média:

Lenka Růžková

tisková mluvčí

Státní pozemkový úřad

tel.: +420 729 922 308

GSM: + 420 702168906

e-mail: komunikace@spucr.cz

www.spucr.cz