Přeskočit na hlavní obsah Přeskočit na podmenu

SPÚ

Přeskočit na hlavní obsah

Státní pozemkový úřad se prezentuje na veletrhu Regiontour

Praha, 20. ledna 2017 – Státní pozemkový úřad se ve dnech 19. až 22. ledna 2017 prezentuje na dalším ročníku mezinárodního veletrhu Regiontour v Brně.

Veletrh Regiontour se kromě cestovního ruchu zaměřuje i na regionální rozvoj. Jedním z klíčových nástrojů rozvoje venkova jsou pozemkové úpravy, které realizuje Státní pozemkový úřad (SPÚ).

V letošním roce se SPÚ účastní tohoto veletrhu podruhé a poprvé své aktivity představuje na samostatném stánku v pavilonu "P" (stánek 035A). Státní pozemkový úřad nabídne návštěvníkům řadu zajímavých materiálů a informací o pozemkových úpravách a jejich možnostech při řešení negativních dopadů klimatických změn.   

Regiontour je prvním veletrhem v letošním roce, na kterém Státní pozemkový úřad prezentuje svoji činnost, a to zejména pozemkové úpravy. Náš stánek je záměrně v bezprostřední blízkosti prezentace Spolku pro obnovu venkova, abychom v co největší míře dokázali oslovit zástupce regionů a informovat je o užitečnosti pozemkových úprav,“ uvedla při příležitosti zahájení veletrhu ústřední ředitelka Státního pozemkového úřadu Svatava Maradová.

V rámci veletrhu se ve čtvrtek 19. ledna 2017 ve 12.45 hodin na hlavním pódiu pavilonu „P“ uskuteční křest knihy Tvář venkova – Venkovské stavby 2016. Kmotrou knihy se stanou ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová spolu s ústřední ředitelkou Státního pozemkového úřadu Svatavou Maradovou.

 

Hynek Jordán, vedoucí oddělení komunikace a marketingu


Křest knihy Tvář venkova.jpg